Su-su Suave

Marcel Wanders & Vondom
Colecția „Suave” este rezultatul unei colaborări de peste cinci ani între studioul de design Marcel Wanders și compania spaniolă de mobilier Vondom.

“Transformarea spațiilor exterioare  în adevărate oaze, cu scopul unic de a aduce oamenii împreună și de a celebra viața” – Marcel Wanders.

Marcel Wanders – courtesy of Vondom

Această colaborare joacă un rol cheie în dezvoltarea companiei, marcând prima colecție în care se mixează materiale, texturi și țesături noi pentru a crea în spațiile exterioare o experiență mai sofisticată și mai elegantă, dar și introducerea unei noi metode de producție incredibil de rezistentă – poliuretan injectat – ce încununează un deceniu de tehnici și metode de producție inovatoare care au pus compania pe scena internațională de design.

Colecția “Suave”, design Marcel Wanders – courtesy of Vondom

Îmbinând metodele artizanale cu tehnologia avansată, atenția la detalii cu producția industrială și eliminând granițele dintre interior și exterior, colecția „Suave” este rezultatul acestei mari sinergii.

Reinventându-se, Vondom realizează o colecție realizată meticulos, supravegheată de peste douăzeci de specialiști care au lucrat îndeaproape cu Marcel Wanders pentru a reflecta senzualitatea, căldura și poezia designerului.

Colecția “Suave”, design Marcel Wanders – courtesy of Vondom

Colecția include: o variantă de canapea modulară, un fotoliu-puf disponibil în cinci dimensiuni și ghivece elegante, disponibile în trei variante diferite.

“Am ales culori calme, senzuale și relaxante pentru a crea un mediu primitor și iconic care devine «a place to be»”, declară Gabriele Chiave, director de creație al studioului de design Marcel Wanders.

Schițe colecția “Suave” – courtesy of Vondom

Colecțiile Vondom creează un dialog între mediu și forme transformând cel mai simplu spațiu într-o ambianță glamour, unică și extraordinară. În final, despre asta este vorba: despre crearea unei anume atmosfere în care să trăim și să simțim că suntem aici pentru a ne bucura de viață și pentru a ne înconjura de frumos.

www.vondom.com