Tile of Spain Awards 2019 – cerere înscriere proiecte

ASCER (Spanish Ceramic Tile Manufacturers’ Association) a anunțat lansarea celei de-a șaptesprezecea ediție a premiilor Tile of Spain Awards.

Dacă în proiectul tău de arhitectură sau de amenajare interioară ai folosit plăci ceramice realizate în Spania și crezi că poți convinge juriul concursului că produsele ceramice alese urmăresc să exploreze atât creativitatea proiectului în sine, cât și creativitatea produselor ceramice utilizate, atunci nu ar trebui să ratezi această ocazie.

În concurs pot fi înscrise proiecte realizate atât în Spania cât și în orice altă țară, în care s-au folosit plăci ceramice „made în Spain”. Proiectele pentru ediția a XVII-a a “Tile of Spain Awards”, pentru toate cele trei categorii ale concursului – “Arhitectură”, “Design Interior” și “Proiect de licență” – pot fi înscrise în perioada 24 iulie – 24 octombrie 2018.

Fondul de premiere este de 39.000 de euro și este distribuit în trei categorii: cele două secțiuni principale, „Arhitectură” și „Design Interior”, având fiecare un premiu în valoare de 17.000 de euro, iar cea de-a treia categorie, „Proiect de licență”, care vizează studenții la arhitectură, oferă un premiu de 5.000 de euro.

Toți participanții au dreptul să înscrie proiecte la toate cele trei categorii.

“Tile of Spain Awards”, organizate și promovate de ASCER, sunt destinate promovării utilizării plăcilor ceramice spaniole în proiecte de arhitectură și de design interior (proiecte realizate atât în Spania cât și în străinătate) și sunt sponsorizate de Weber-Saint Gobain, Autoritatea portuară Valencia, Bankinter și CESCE.

Despre proiectele câștigătoare ale ediției din acest an poți citi mai multe aici.

Mai multe informații despre “Tile of Spain Awards”, regulamentul concursului și formularele de înregistrare sunt disponibile pe website-ul concursului: www.tileofspainawards.com