Back in Business

Industria plăcilor ceramice din Spania (Tile of Spain) revine la activitatea normală de producție.

După încetarea activității de producție impusă de situația fără precedent cauzată de COVID-19, toate companiile din industria spaniolă a plăcilor ceramice își reiau treptat activitatea de fabricație începând de pe 10 aprilie 2020, în conformitate cu restricțiile stabilite de guvernul spaniol pentru a evita răspândirea virusului Covid-19.

Companiile spaniole din domeniu au adoptat măsuri stricte și controale de securitate pentru a proteja sănătatea și siguranța tuturor lucrătorilor. Aceste măsuri pot fi găsite într-un document, ratificat de ASCER (www.ascer.es) și de principalele organizații sindicale, care reflectă preocuparea ridicată pentru păstrarea sănătății tuturor lucrătorilor împotriva Covid-19, în special în situația actuală. Ca răspuns la criza internațională de sănătate cauzată de acest virus, industria spaniolă a plăcilor ceramice a luat măsurile necesare pentru a proteja sănătatea și siguranța tuturor lucrătorilor, adoptând, în unele cazuri, acțiuni chiar mai stricte decât regulile și obligațiile stabilite de către Autoritățile de sănătate naționale.

În ciuda situației excepționale pe care o traversăm și a restricțiilor stabilite în Spania, producătorii locali din domeniu continuă să răspundă nevoilor clienților lor menținând contractele internaționale și respectând programul de expediere a comenzilor.

Companiile spaniole sunt prezente în peste 180 de țări din întreaga lume, iar angajamentul lor este de a continua să răspundă nevoilor clienților cu aceeași calitate și servicii garantate de industria spaniolă de profil.

www.tileofspain.com

www.ascer.es

https://tileofspain.com/info/values.html