HOMI, the Lifestyle Trade Fair 2021

Târgul Homi, dedicat conceptului de lifestyle și decorațiunilor pentru casă, programat inițial pentru luna ianuarie a acestui an, a fost reprogramat pentru perioada 5-8 septembrie la fieramilanocity și MiCo împreună cu Salone del Mobile.

„Sinergia, raționalizarea și dezvoltarea sunt cuvintele cheie pentru redeschiderea industriei și sprijinirea afacerilor și a profesioniștilor deopotrivă”, spune Carlo Bonomi, președintele Fiera Milano: „după ce industria modei a reunit întregul său lanț valoric într-o singură săptămână, designul și industriile de decorațiuni interioare își vor ține, de asemenea, expozițiile în același timp. O abordare revoluționară care a transformat o perioadă de criză într-o nouă oportunitate.”

HOME CULT OBJECTS

Această ediție a târgului adoptă o abordare originală în care obiectele exprimă valori actuale. Și, pe lângă valoarea revoluționară a liniilor de design, există noi semnificații și mesaje. În primul rând, respectul pentru mediu. De fapt, durabilitatea joacă un rol din ce în ce mai semnificativ în comunitatea HOMI. Apoi, meșteșugul și designul, atunci când sunt înțelese ca înțelepciune și îndemânare, traduse într-o formă concretă, devin un produs care poate rămâne unic. Frumusețea pe care artizanii și designerii au redat-o în obiecte care sfidează timpul, transmit mesaje și schimbă cursul istoriei designului, este tema centrală. O gamă largă de piese de design vor fi prezentate la această edițiea târgului pentru a evidenția schimbările stilului de viață de azi.

Până atunci, prin platforma HOMICommunity puteți descoperi cele mai noi informații din lumea accesoriilor pentru casă, mobilierului, țesăturilor și a parfumurilor, precum și o serie de interviuri ce abordează situația și dezvoltarea sectorului dar și previziuni legate de evenimentele ce se vor derula în luna septembrie în Milano.

HOMI, the Lifestyle Trade Fair se va desfășura în perioada 5-8 septembrie 2021, la fieramilanocity și MiCo.

Mai multe informații pe http://www.homimilano.com

Foto© homimilano.com