Casa în prim-plan

HOMI, THE LIFESTYLE SHOW

11-14 martie, Milano, fieramilano

HOMI, THE LIFESTYLE SHOW, târgul dedicat sectorului de living și decorațiuni interioare, programat inițial în luna ianuarie, a fost amânat și se va desfășura în perioada 11-14 martie 2022, la Fiera Milano.

De la design interior, mobilier și decorațiuni, la produse destinate industriei ospitalității și accesorii promoționale, HOMI se pregătește să prezinte ultimele tendințe în materie de mobilier, decorațiuni, veselă, textile, esențe și parfumuri pentru interior, toate acele elemente care vor caracteriza spațiile de locuit contemporane.

Această ediție a târgului promite să confirme vitalitatea unui sector care continuă să evolueze ca răspuns la noile valori și nevoi ale stilului de viață de azi. Stilurile, tendințele și noutățile din sectorul home&deco vor reveni la Homi cu un suflu nou. Ambianța și atmosfera care influențează starea de bine, calitatea și frumusețea obiectelor, materiale noi, sustenabilitate, toate aceste teme vor fi abordate la următoarea ediție HOMI.

Faptul că locuința și obiectele ce o decorează devin din ce în ce mai importante este confirmat de numeroase studii realizate în întreaga lume. „După ultimul an, casa a devenit, într-un fel, noul centru de greutate al vieții noastre” – subliniază Andrea Tozzi, Manager de cercetare la CasaDoxa, BVA Doxa – dar a trebuit să fie adaptată pentru a găzdui funcții și activități care înainte se desfășurau în exteriorul ei (serviciul, activități sportive, școala etc.). Acest nou rol central al casei”, continuă Tozzi, „a alimentat o puternică dorință de a renova interioarele și de a le mobila, de a avea o casă mai frumoasă, mai confortabilă, mai multitasking, care să răspundă nevoilor în schimbare ale locatarilor săi”

Acestea și multe alte teme strategice pentru sectorul home&deco sunt abordate și dezbătute constant pe #homicommunity, platforma dedicată companiilor și profesioniștilor din domeniu.

În așteptarea acestei ediții a târgului, puteți descoperi proiecte, inovații și idei noi, interviuri și informații, explorând platforma HOMICommunity, un spațiu digital activ 365 de zile pe an, care permite interacțiunea continuă între toți operatorii din industrie.

HOMI 11-14 martie 2022, fieramilano.

Mai multe informații pe www.homimilano.com